Dags för Nya iPad

Här är det senaste vi vet om när Nya iPad med Retina Display kommer i butik.

Primära marknader

USA, Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Japan, Singapore, Schweiz och Storbritanien.

I USA och de övriga primära marknaderna släpps Nya iPad nu på fredag morgon klockan 08:00. Den här gången inte bara i äkta Apple Stores utan även hos Best Buy, Radio Shack, Sam’s Club, Target och Walmart.
Denna version finns med 4G LTE med de frekvenser som gäller för AT&T och Verizon i USA och Bell, Rogers och Telus i Kanada. Den är inte kompatibel med 4G LTE på de frekvensband som används i Europa eller Asien.

Sekundära marknader
Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lichtenstein, Luxemburg, Mexico, Holland, Nya Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien och lilla Sverige.

Den 23:e mars är det dags för de sekundära marknaderna till vilka Sverige hör. Och det gäller fortfarande den version som inte klarar 4G LTE på de frekvensband våra svenska operatörer använder. Vi får alltså nöja oss med att fortsätta köra 3G.
En version av Nya iPad som kör 4G LTE på våra frekvenser kan dock bli aktuell senare i år. Det är en tämligen enkel produktförändring men Apple säger själva inget om detta ännu.
Såklart.

Så vad är enklaste sättet att plocka upp en ny iPad om du har riktigt bråttom? Förmodligen en biltur ned till Hamburg i Tyskland på fredag morgon. Där finns två äkta Apple Stores och suget i Tyskland brukar inte alls vara särskilt hysteriskt.


Sponsrade produkter
Apple Adapter-AV digital iPad
Apple Adapter-AV digital iPad
498.75kr hos Kontorsgiganten
Kontorsgiganten

Till butiken
Apple Dockkabel till VGA adapter iPad
Apple Dockkabel till VGA adapter iPad
400.00kr hos Kontorsgiganten
Kontorsgiganten

Till butiken
Cabstone Audio-Video och synk kabel för iPhone iPod iPad
Cabstone Audio-Video och synk kabel för iPhone iPod iPad
399.00kr hos LifestyleStore
LifestyleStore

Till butiken
ICIDU AV Composite Cable 2m White
ICIDU AV Composite Cable 2m White
174.00kr hos De3Bedste
De3Bedste

Till butiken

Etiketter: , ,

Kategori: data

| 15 mars 2012

Om skribenten ()

Före detta chefredaktör, numera skribent nån gång då och då. Hittas numera på Bilkoll.se och som grundare & CEO för Yebo!World.