Smart plånbok

Ekster Wallet är en spårbar plånbok

Många som blivit bestulna på eller tappat bort sina plånböcker önskar nog att det skulle kunna gå att spåra var den är någonstans. Med den smarta Ekster Wallet kan man göra exakt det.

ekster

Kickstaterplånboken Ekster kommer, när den går i mål, ha fått in över 20 gånger så mycket som teamet bakom önskade. I skrivande stund återstår bara 10 timmar innan kampanjen stängs, och närmare 3 000 personer har backat projektet med över 300 000 euro.

Idén bakom Ekster Wallet är lika enkel som smart. Den har en inbyggd tracker som aktiverar en larmsignal när plånboken är för långt borta från din smartphone. Du kan sedan se var börsen är, vilket ger dig en chans att hinna få tillbaka den innan det är för sent. När du är inom räckhåll kan du ringa upp Ekster Wallet från din telefon för att få reda på dess exakta position.

Den har också en funktion som gör att du genom ett knapptryck får upp ditt kort ur plånboken, så att du slipper gräva fram kontokortet varje gång du ska handla. Den har också en omvända ring-upp-funktion i de fall att du fortfarande har plånboken kvar, men tappat bort telefonen.

När Ekster Wallet kommer ut till försäljning kommer den kosta strax över 100 dollar, men om du skyndar dig kan du få tag på den för 89 dollar via den ovan länkade till kickstartersidan.


Sponsrade produkter
Stilren mjuk korthållare i äkta läder / fårskinn \
Stilren mjuk korthållare i äkta läder / fårskinn \"walter\"
109.00kr hos Fyndiq
Fyndiq

Till butiken

Etiketter:

Kategori: kickstarter

| 28 januari 2016

Om skribenten ()

Simon Nilsson Larsson skriver om alla möjliga sorters prylar.