Sponsrad video

LANdry – gaming-tvättomaten där du byter smutstvätt mot speltid

Hur får man ungdomar att bli mer intresserade av att hjälpa till hemma? Samsung och DDB Stockholm ville med hjälp av ny teknik testa en kreativ lösning: LANdry – platsen där valutan för att spela är smutstvätt.

På LANdry fick besökarna tvätta med Samsungs nya tvättmaskin AddWash, som går att styra och övervaka via mobilen i Samsungs app Smart Home. Varje spelstation på LANdry var utrustad med en Galaxy S7, där man kunde följa tvättprogrammet medan man spelade. Telefonen visade dessutom hur mycket tvätt- och därmed speltid som återstod. Då AddWash har en extra lucka som gör det möjligt att lägga till kläder även under pågående tvättprogram, kunde de som spelade när som helst pausa tvätt- och speltiden från telefonen och lägga in mer kläder, för att sedan fortsätta spela.

LANdry sattes upp som ett tillfälligt experiment i centrala Stockholm och öppnade den 23 maj, 2016. Nu undersöker Samsung möjligheterna att ta konceptet vidare

LANdry

Sponsrat inlägg


Sponsrade produkter
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8
7490.00kr hos Cyberphoto
Cyberphoto

Till butiken
Samsung Galaxy S7 32GB
Samsung Galaxy S7 32GB
5790.00kr hos Intropris
Intropris

Till butiken
Samsung Galaxy S8+ 64GB
Samsung Galaxy S8+ 64GB
8990.00kr hos Intropris
Intropris

Till butiken
Samsung Galaxy A5 SM-A520F
Samsung Galaxy A5 SM-A520F
3490.00kr hos Cyberphoto
Cyberphoto

Till butiken

Etiketter: , , ,

Kategori: reklam

| 24 juni 2016

Om skribenten ()

Mikael Lindström är Prylkolls nye ägare och ansvarig utgivare från och med januari 2014. Ibland hinner han även skriva en notis eller två.