Smidigare Sonos

Nu kan du styra Sonos direkt från låsskärmen på iOS

I den senaste versionen av Sonos (version 6.3) kan du äntligen styra Sonos direkt från låsskärmen från iPhone/iPad. 

sonos

Nyheterna i 6.3 innefattar bland annat:
Snabbkontroller från låsskärmen på iOS: Se vilken låt du spelar, höj eller sänk volymen och hoppa framåt eller bakåt i spellistan. Direkt från låsskärmen, utan att du behöver låsa upp telefonen.
Fylligare ljud för Rhapsody och Napster: Rhapsody och Napster streamar nu med högre bitrate vilket innebär ett mer levande och detaljerat ljud.
Force Touch-navigering: Har du en iPhone 6s eller 6s Plus? Använd Force Touch och hoppa mellan valfritt innehåll i din Sonos-app betydligt snabbare än att gå via menyerna.
Spilt View och Slide Over: Du kan nu öppna andra appar och lägga dem sida vid sida med Sonos-appen genom att använda Split View och Slide Over. Använd Split View för att exempelvis kolla de senaste musikbloggarna samtidigt som du bygger en ny spellista i Sonos-appen. Eller använda Slide Over för att dra igång en låt och därefter återgå till att kolla mailen.
Förenklad Trueplay Tuning: Vi har förenklat kalibreringsprocessen för att göra det enklare för Sonos-ägare att att dra full nytta av Trueplay. Om du redan har optimerat med Trueplay, och inte flyttat högtalaren efteråt, behöver du inte göra en ny kalibrering.

Sponsrade produkter
Sonos Play:1
Sonos Play:1
1999.00kr hos Lars Bengtsson Ljud /Video
Lars Bengtsson Ljud /Video

Till butiken
Sonos One
Sonos One
2448.00kr hos Lars Bengtsson Ljud /Video
Lars Bengtsson Ljud /Video

Till butiken
Sonos Play:3
Sonos Play:3
3199.00kr hos Lars Bengtsson Ljud /Video
Lars Bengtsson Ljud /Video

Till butiken
Sonos Play:5 II
Sonos Play:5 II
5798.00kr hos Lars Bengtsson Ljud /Video
Lars Bengtsson Ljud /Video

Till butiken

Etiketter:

Kategori: ljud

| 24 juni 2016

Om skribenten ()

Mikael Lindström är Prylkolls nye ägare och ansvarig utgivare från och med januari 2014. Ibland hinner han även skriva en notis eller två.