Om Prylkoll.se

prylkoll.se maskot Pryldolf

Prylkoll.se ger dig nya prylar från hela världen varje dag.Prylkoll.se handlar mycket om hemelektronik av olika slag men även andra typiska prylar. Prylkoll.se startade i augusti 2005 av Gunnar Lindberg Årneby och har efter 10 år nu övertagits av Mikael Lindström. Maskoten till höger heter Pryldolf.

Prylkoll.se har varit med sedan 2005 och består idag av mer än 15 000 notiser. Prylkoll har mellan 2000 0ch 3000 (svenska)  besökare per dag. Totalt besöktes Prylkoll.se över 235 000 gånger under år 2012.Prylkoll.se bygger även upp en läsarbas på Twitter och en egen fan-sida på Facebook. Där har vi nyligen passerat 2000 fans.

Är du intresserad av att få dina typiska prylprodukter omnämnda eller testade av Prylkoll.se går det bra att skicka ett mail till nyheter snabela prylkoll.se.
Jag vill helst ha en bra bild, en prisuppgift och ett ungefärligt släppdatum för att kunna skriva om en produkt.

Vill du att Prylkoll.se ska skriva om din produkt?

Då är det viktigt att den är ny på den svenska marknaden. Skicka ett mail med relevant information, minst en bra bild, svenskt pris och svenskt släppdatum. Endast riktigt intressanta produkter kan räkna med publicitet om inte dessa grundkrav uppfylls.

Vill du annonsera på Prylkoll.se?

Textannonserar på Prylkoll.se gör du idag enklast via Google AdWords. Vi publicerar även kampanjer från Unruly Media och BeOn (fd GoViral).

Givetvis kan du även annonsera direkt om du vill det. Ersättningen baseras då på CPM. Alltså kostnad per tusen visningar.

Kontaktuppgifter

Prylkoll drivs av:

Mikael Lindström

Mail: annonsering (snabela) prylkoll.se

Prylkoll.se som app i din Nokia mobil

Prylkoll.se som app i din Nokia mobil

| 17 oktober 2010

Du vet väl att du kan få Prylkoll.se som app i din Nokia mobiltelefon?

Läs vidare

Prylkoll.se Vecka 37

Prylkoll.se Vecka 37

| 6 september 2009

Veckan som kommer fortsätter IFA i Berlin måndag till onsdag. På tisdag den 8:e är det officiell premiär för Intel Core i5-plattformen med nya processorer, chipset och moderkort. På onsdag den 9:e presenterar Apple nya iPod-modeller och förmodligen något mera. Kanske Beatles på iTunes? Läs Prylkoll.se varje dag så missar du inget. Och glöm inte […]

Läs vidare

Följ Prylkoll.se på Twitter

Följ Prylkoll.se på Twitter

| 1 juli 2009

Du vet väl att du kan följa Prylkoll på Twitter? Än så länge är det inget vi marknadsför särskilt hårt, det blir efter sommaren. Men givetvis kan du hänga på redan nu. Det händer att det dyker upp nyheter på Twitter som inte når bloggen. Vi kan kalla det bonus-rubriker. www.twitter.com/prylkoll är givetvis adressen till […]

Läs vidare

Prylkoll.se i din mobil eller iPhone

Prylkoll.se i din mobil eller iPhone

| 6 mars 2008

Du vet väl att du kan läsa nyheter från Prylkoll.se och alla de andra nyhetsbloggarna hos Bloggverket direkt i din mobiltelefon? Knappa bara in adressen m.bloggverket.se på din mobiltelefon så dyker Bloggverkets alla titlar upp. Välj titel så kommer du till en lista med rubriker att välja på. Först därefter kommer du till notisen med […]

Läs vidare

Prylkoll.se version 2.0

Prylkoll.se version 2.0

| 15 mars 2006

Välkommen till Prylkoll.se version 2.0.Vi hoppas den nya designen ska upplevas som fräschare. Kommentera gärna med vad du tycker nedan.  Tänk på att Prylkoll.se gör sig allra bäst i Firefox 1.5. Hämta Firefox 1.5 här

Läs vidare

Riba Robot Bear lyfter japanska patienter (video)

Riba Robot Bear lyfter japanska patienter (video)

| 28 augusti 2009

Japanerna vill som Prylkoll.se berättat tidigare gärna ha robotar i sjukvården. Den här förvuxna koalabjörnen hjälper exempelvis till med tunga patientlyft. Video efter klicket.

Läs vidare

Facebook kan förhindra självmord med hjälp av AI

Facebook kan förhindra självmord med hjälp av AI

| 8 december 2017

Facebook har sedan i början av året testat en mjukvara som letar efter tecken hos användare förknippade med självmord. Nu sjösätts funktionen.

Läs vidare

Eldriven Beetle från Volkswagen planeras

Eldriven Beetle från Volkswagen planeras

| 5 december 2017

Tesla är långt ifrån ensamma om att tillverka elbilar. Till exempel har Volkswagen planer på att släppa ut en eldriven version av klassikern Beetle i trafik.

Läs vidare

Harry Potter i Pokémon Go-anda

Harry Potter i Pokémon Go-anda

| 2 december 2017

Niantic som är spelföretaget bakom succén Pokémon Go har meddelat att ett nytt spel med förstärkt verklighet (AR) släpps under 2018 – närmare bestämt ett spel baserat på Harry Potter.

Läs vidare

Clips uppdateras

Clips uppdateras

| 30 november 2017

Apples app Clips har uppdaterats till version 2.0. Det innebär nytt gränssnitt, nya effekter och så kallade selfiescener.

Läs vidare