Måns hemlighet

Reklam: Polaroid solglasögon är för alla – inte bara för Måns Zelmerlöw

Följ med Måns Zelmerlöw bakom kulisserna när han blir ambassadör för Polaroid solglasögon. Det finns dock en del problem för Calle Schulman (som är PR-ansvarig för Polaroid) som filmar reklamfilmen. Se videon så förstår ni. :-)

Nu är ju hela upplägget lite på skoj, men det finns ändå en poäng i att ha något för sig själv och inte behöva dela det med alla andra. Många har ju liknande solglasögon, så att kunna ha en modell som är lite mer unik är såklart kul. Men även om Måns gärna vill ha Polaroid solglasögon för sig själv, så är de ju faktiskt för alla och inte bara honom.

Nu när vi äntligen har fått sommar här i Sverige (även om de senaste dagarna varit omväxlande), så är det viktigt att tänka på att ha solglasögon. Jag vet att jag själv är för dålig med det, men samtidigt så vet man hur skönt det är för ögonen att slappna av när man tar på sig dem. Synen är ju ett av de viktigaste sinnena och därför är det bra att ta hand om ögonen, så att man inte får problem med dem när man blir äldre.

Tillbaka till filmen med Måns, så kan man ju undra på om filmen fungerar och om fler kommer att köpa ett par polaroid solglasögon efter att ha sett den. Jag visade i alla fall klippet för min fru som är ett stort fan av Måns Zelmerlöw och jag tror det fungerade för hon blev väldigt intresserad av att kolla in polaroid. :-)

polaroid

Detta inlägg är reklam men mina egna åsikter


Sponsrade produkter
Polaroid PLD1012/S PR6/H8 Polarized
Polaroid PLD1012/S PR6/H8 Polarized
585.00kr hos Mister Spex Lensstore
Mister Spex Lensstore

Till butiken
Polaroid P8901L Polarized
Polaroid P8901L Polarized
435.00kr hos Mister Spex Lensstore
Mister Spex Lensstore

Till butiken
Polaroid PLD1015/S D28/Y2 Polarized
Polaroid PLD1015/S D28/Y2 Polarized
485.00kr hos Mister Spex Lensstore
Mister Spex Lensstore

Till butiken
Polaroid 07886 Polarized
Polaroid 07886 Polarized
454.00kr hos Mister Spex Lensstore
Mister Spex Lensstore

Till butiken

Etiketter: , , ,

Kategori: reklam

| 27 juni 2017

Om skribenten ()

Mikael Lindström är Prylkolls nye ägare och ansvarig utgivare från och med januari 2014. Ibland hinner han även skriva en notis eller två.