Många smarta funktioner

Smart resväska: The NOMATIC travel bag

NOMATICs resväska utger sig för att vara den mest kompletta resväskan någonsin, och med så många funktioner väskan besitter är det svårt att argumentera emot – däremot kan det även sägas att om man glömmer vilket fack man la plånboken i får man köpa en ny.

NOMATIC har tidigare genom Kickstarter lanserat liknande produkter med smarta lösningar för plånböcker och anteckningsblock under namnet Basic, men har nu alltså gått vidare till namnet NOMATIC som känns passande för väskbranschen men aggressivt att skriva. Att förklara alla väskans funktioner skulle ta ett par sidor så det är nog enklare att ni kollar in videon nedan, men en kort sammanfattning skulle nämna en dynamisk design där du oavsett läge slipper dinglande remmar, vattentätt och slittåligt material samt mängder av tillägg som skopåse, tvättkorg och fack för både laptopen och surfplattan där de kan laddas i väskan.

Kickstarterprojektet samlade in hela 1 725 336 dollar till projektet som sökte en budget på 20 000 dollar, så man kan inte hjälpa att tänka på den fjärde mest framgångsrika kickstartkampanjen någonsin, nämligen ”världens bästa resjacka” som genom ett liknande koncept samlade in 9 192 055 dollar.

the-nomatic-travel-bag

Gästinlägg av Pontus Jonasson


Sponsrade produkter
Epic Crate EX Wildlife 4 Wheel 76cm
Epic Crate EX Wildlife 4 Wheel 76cm
1599.00kr hos Resväskor.se
Resväskor.se

Till butiken
Samsonite Firelite 55cm
Samsonite Firelite 55cm
2799.00kr hos Jeanettes
Jeanettes

Till butiken
American Tourister Bon Air Spinner 75cm
American Tourister Bon Air Spinner 75cm
1275.00kr hos Sportamore
Sportamore

Till butiken
American Tourister Bon Air Spinner 55cm
American Tourister Bon Air Spinner 55cm
1199.00kr hos Bags Online

Etiketter:

Kategori: friluftsliv, kickstarter, prylar

| 12 september 2016

Om skribenten ()

Mikael Lindström är Prylkolls nye ägare och ansvarig utgivare från och med januari 2014. Ibland hinner han även skriva en notis eller två.