Sponsrad video

Spännande och utan snövit: The Huntsman – Winter’s War

När jag såg Snow White and the Huntsman, så tyckte jag att det var en helt ok film, men störde mig lite på Kristen Stewart, som alltid ska överdramatisera. Till min glädje så har man nu gjort en prequel utan Steward som istället fokuserar på the Huntsman (Chris Hemsworth):


Beskrivningen av filmen är följande (men jag tycker att trailern avslöjar handlingen bättre så kolla in den ovan):

”I denna uppföljare till Snow White and the Huntsman får drottning Ravennas syster Freya höra talas om sin systersöde och samlar sina krigare för att en gång för alla återföra den magiska spegeln till den enda häxa som fortfarande kan tillgodogöra sig dess krafter. Men när Freya upptäcker att hennes syster går att återuppliva står det förtrollade landet plötsligt inför sitt största hot någonsin. De enda som står mellan den till synes oövervinnliga armén och total ödeläggelse är ett par jägmästare som förvisats från riket efter att de brutit mot drottningens viktigaste regel: bli aldrig förälskade.”

Kan definitivt bli en av vårens biofilmer att gå på. Verkar både vara spännande, rolig och lite romantisk.

The Huntsman – Winter’s War har premiär nu på fredag den 8 april.

The_Huntsman-_Winter-s_War

Sponsrat inlägg


Sponsrade produkter
Filmnörd
Filmnörd
89.00kr hos Spelexperten
Spelexperten

Till butiken
Ett filmspel
Ett filmspel
127.00kr hos Spelexperten
Spelexperten

Till butiken

Etiketter: ,

Kategori: reklam

| 4 april 2016

Om skribenten ()

Mikael Lindström är Prylkolls nye ägare och ansvarig utgivare från och med januari 2014. Ibland hinner han även skriva en notis eller två.