Dags för Nya iPad

Här är det senaste vi vet om när Nya iPad med Retina Display kommer i butik.

Primära marknader

USA, Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Japan, Singapore, Schweiz och Storbritanien.

I USA och de övriga primära marknaderna släpps Nya iPad nu på fredag morgon klockan 08:00. Den här gången inte bara i äkta Apple Stores utan även hos Best Buy, Radio Shack, Sam’s Club, Target och Walmart.
Denna version finns med 4G LTE med de frekvenser som gäller för AT&T och Verizon i USA och Bell, Rogers och Telus i Kanada. Den är inte kompatibel med 4G LTE på de frekvensband som används i Europa eller Asien.

Sekundära marknader
Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lichtenstein, Luxemburg, Mexico, Holland, Nya Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien och lilla Sverige.

Den 23:e mars är det dags för de sekundära marknaderna till vilka Sverige hör. Och det gäller fortfarande den version som inte klarar 4G LTE på de frekvensband våra svenska operatörer använder. Vi får alltså nöja oss med att fortsätta köra 3G.
En version av Nya iPad som kör 4G LTE på våra frekvenser kan dock bli aktuell senare i år. Det är en tämligen enkel produktförändring men Apple säger själva inget om detta ännu.
Såklart.

Så vad är enklaste sättet att plocka upp en ny iPad om du har riktigt bråttom? Förmodligen en biltur ned till Hamburg i Tyskland på fredag morgon. Där finns två äkta Apple Stores och suget i Tyskland brukar inte alls vara särskilt hysteriskt.


Sponsrade produkter
Hdmi till ipad 2/3 och iphone 4/4s
Hdmi till ipad 2/3 och iphone 4/4s
299.00kr hos Fyndiq
Fyndiq

Till butiken
iPhone 4 / iPhone 4S / iPad Composite AV Cable / Vit
iPhone 4 / iPhone 4S / iPad Composite AV Cable / Vit
29.00kr hos Skalhuset
Skalhuset

Till butiken
Apple komposit AV-kabel, 1m, vit
Apple komposit AV-kabel, 1m, vit
519.00kr hos DWH
DWH

Till butiken
Apple Composite AV Cable
Apple Composite AV Cable
375.00kr hos Macoteket
Macoteket

Till butiken

Etiketter: , ,

Kategori: data

| 15 mars 2012

Om skribenten ()

Före detta chefredaktör, numera skribent nån gång då och då. Hittas numera på Bilkoll.se och som grundare & CEO för Yebo!World.