Nyhet

Hörlurar från Denon

Denon lanserar nu toppmodellen AH-D7200 som sägs ge ljud i världsklass och ha klanderfri komfort. Hörlurarna består av exklusiva material i äkta valnöt och lammskinn.

Denons nya hörlurar är designade för de som önskar en riktig high-end-musikupplevelse. Dessa lurar kan användas på jobbet eller när du är ute på språng. Samtlig teknologi och material är utvecklade från grunden för att lurarna ska ska hålla så hög klass som möjligt.

Ljudbilden som förmedlas innehåller en enorm fyllighet och dynamik. Oönskad resonans eller andra störningar  är ingenting att oroa sig för då lurarna bjuder på allra högst rent ljud. Lurarna har Free Edge-membran framställda av nanofiber vilket gör dem extremt starka och lätta.

Valnötsträet medför att lurarna ger en varmare och mer högtalarliknande klang. Valnötskåporna är placerade på hängen i aluminium som har kulleder anpassningsbara till din huvudform. Huvudspännet består av mjukt lammskinn, och öronkuddarna är fyllda med memoryskum som formar sig efter dina öron.

Denon AH-D7200 säljs enbart hos Hi-Fi Klubben.

denahd7200wa_2


Sponsrade produkter
Bose QuietComfort 35
Bose QuietComfort 35
3599.00kr hos Gaminggadgets
Gaminggadgets

Till butiken
Sony MDR-EX650AP
Sony MDR-EX650AP
760.00kr hos Lars Bengtsson Ljud /Video
Lars Bengtsson Ljud /Video

Till butiken
Sennheiser Momentum On-Ear i M2
Sennheiser Momentum On-Ear i M2
2190.00kr hos Komplett
Komplett

Till butiken
Beats by Dr. Dre Solo 3 Wireless
Beats by Dr. Dre Solo 3 Wireless
2611.00kr hos Senetic
Senetic

Till butiken

Etiketter:

Kategori: nyheter

| 9 mars 2017

Om skribenten ()