Mer än 30 timmars lyssning

Lätta trådlösa hörlurar med nya Plattan 2 Bluetooth

Gillar du frihet utan sladd, men inte gillar tunga hörlurar, då ska du testa nya lätta trådlösa hörlurarna: Plattan 2 Bluetooth.

Plattan-2-BT-darkgrey

Jag har fått tag på ett pressexemplar av nya Plattan 2 Bluetooth och jag måste säga att bra har blivit bättre. Föregångaren Plattan Wireless var också ett par bra trådlösa hörlurar, men det finns lite nya finesser hos Plattan 2 Bluetooth. Vad jag främst gillade hos föregångaren var den smarta touchytan där man enkelt kunde höja volymen eller byta låt. Även om det var smart tänkt, så fungerade inte alltid själva touch-kontrollen perfekt. Därför är det välkommet med den nya lilla joysticken istället, som nu också har fått fler funktioner. T.ex. kan du även spola musiken/podcasten samt att du kan aktivera stöd för Apples Siri.

Andra små skillnader är att tyget kring bågen inte längre är avtagbart (för att tvätta), men i gengäld har det ersatts av gummiliknande tyg vilket gör att hörlurarna sitter bättre. Det tillsammans med att kuddarna har mer stoppning nu, gör att hörlurarna sitter bekvämt på huvudet även om du rör på dig. Ska bli väldigt kul att ge mig ut och testa dem i löpspåret nu (så håller de öronen lite varma också). Att hörlurarna är lätta och bekväma är viktigt när du vill lyssna länge och det är något som du verkligen kan också med nya Plattan 2 Bluetooth som ger dig mer än 30 timmars lyssning. Det kan jag annars störa mig på andra tyngre hörlurar att man blir öm på huvudet när man lyssnat för länge.

Sist men inte minst, så är ljudet riktigt bra och då även när jag testar med några tyngre baslåtar. Det är klart att det är skillnad gentemot Denons hörlurar som jag testat här på prylkoll, men den vanlige användaren kommer vara riktigt nöjd med ljudet och priset är väldigt tilltalande med 999kr som riktpris.

Kanske är det dags för hörlurar att bli årets julklapp igen? Genom att de är så lätta och smidiga så kan du ju även köpa ett par till barnen också. :-)

Plattan-2-BT-red


Sponsrade produkter
URBAN EARS Hörlurar Urbanears Sumpan röd
URBAN EARS Hörlurar Urbanears Sumpan röd
342.50kr hos Kontorsmagasinet
Kontorsmagasinet

Till butiken
URBAN EARS Hörlurar Urbanears Sumpan sv.
URBAN EARS Hörlurar Urbanears Sumpan sv.
347.50kr hos Kontorsmagasinet
Kontorsmagasinet

Till butiken

Etiketter: , ,

Kategori: ljud, musik

| 10 november 2017

Om skribenten ()

Mikael Lindström är Prylkolls nye ägare och ansvarig utgivare från och med januari 2014. Ibland hinner han även skriva en notis eller två.