Sugen på film ikväll?

Plejmo = Film2home + Headweb

Plejmo, en helt ny filmtjänst som bland annat erbjuder en dynamisk prissättning av film, offline-tillgänglighet, bättre användarvänlighet och Sveriges största filmutbud av ny och äldre film.

Plejmo

Men även om tjänsten är ny, så är inte aktörerna bakom det, då det nämligen är Film2home och Headweb som är grunden för den nya siten (rent praktiskt så köpte film2home upp Headweb).

Det finns mycket spännande med den nya tjänsten. Men det som jag gillar allra bäst är utbudet, vilket jag sett som det största problemet för de olika hyrtjänsterna på nätet. Så nu kanske man faktiskt kan hitta den filmen som man vill se.

Efter att ha träffat de drivande inom plejmo, så tror jag också att denna tjänst kommer att kunna påverka både hur vi konsumerar film, men också filmbolagen. Ska bli spännande att se hur det utvecklas.

Några korta om Plejmo:

  • Plejmo erbjuder Sveriges största utbud film – båda nya och äldre filmer. Filmtjänsten ska ha filmer tillgängliga så fort de släpps digitalt.
  • Plejmo ändrar priset beroende på popularitet. Tjänsten kommer även erbjuda gratisfilmer så att konsumenter alltid har något att se på Plejmo.
  • Plejmo är plattformsoberoende och kommer finnas tillgänglig i mobiler, surfplattor, smarta tv-apparater och datorer.
  • Plejmo gör det enklare att se på film. Genom bättre sökmotorer, ett bredare filmutbud med mer nischat innehåll och relevantare tipsfunktioner för filmer.
  • Plejmo har ett offlineläge så att konsumenter kan ta hem filmer och njuta av dem när de befinner sig på resa eller när de inte har tillgång till wifi eller 4G.

Plejmo_printscreen_COLLECTIONS_ver1


Sponsrade produkter
Plejd DIM-01 E 13 777 01
Plejd DIM-01 E 13 777 01
599.00kr hos Eldirekt
Eldirekt

Till butiken
Plejd E 13 777 31
Plejd E 13 777 31
239.00kr hos Eldirekt
Eldirekt

Till butiken

Etiketter:

Kategori: hembio

| 3 februari 2015

Om skribenten ()

Mikael Lindström är Prylkolls nye ägare och ansvarig utgivare från och med januari 2014. Ibland hinner han även skriva en notis eller två.