Favoritprylar

Reklam: Elgiganten vill hjälpa dig att hitta din grej

Smarta prylar kan hjälpa alla att hitta sin grej och göra livet lite roligare. Elgiganten kör nu en kampanj där de hyllar de som lever som de själva vill.

Vare sig du är en kattälskare, källarsångare, selfieproffs eller underbyxestrykare därute. Naturligtvis finns det ett underliggande budskap att Elgiganten säljer prylar som kan hjälpa dig att leva som du själv vill, men det är ändå fint att lyfta fram.

Vad är din grej? Samt vilken pryl hjälper dig med den (om det behövs någon)?

Att nämna mobilen som pryl är så självklart, så jag tänkte ta två andra fokus istället. Min grej är att jag är webbentreprenör och gillar att skapa / driva tjänster på nätet (som t.ex. prylkoll), den prylen som gör det möjligt (som jag använder just nu) är såklart datorn. Jag använder både Windows-dator och Mac-dator, men gillar såklart mest min Macbook Pro. Det finns många bra saker med Mac:en, men vad jag gillar mest är faktigt den stora musplattan. Jag har testat många musplattor på PC, men även om de är i samma storlek som Mac:en så är interaktionen (markera, dra och släpp mm.) inte ens i närheten av min Mac.

Min andra grej är att jag när jag hinner tränar hemma på morgonen. Det är svårt att hinna dra iväg till något gym i livspusslet, så att klämma in en 15min träning på morgonen har varit lösningen. Det är inte alltid motivationen är på topp för att träna hemma, så då har jag hjälp av min andra pryl: ett par riktigt bra trådlösa hörlurar från Denon. Med några snabba låtar i lurarna, så blir träningen riktigt kul. :-)

grej

Detta inlägg är reklam men mina egna åsikter


Sponsrade produkter
AVS Elgiganten Cloud Unlimited (3 månader)
AVS Elgiganten Cloud Unlimited (3 månader)
177.00kr hos Elgiganten
Elgiganten

Till butiken

Etiketter:

Kategori: reklam

| 19 juni 2017

Om skribenten ()

Mikael Lindström är Prylkolls nye ägare och ansvarig utgivare från och med januari 2014. Ibland hinner han även skriva en notis eller två.